Spoeddienst – Huisartsenpraktijk Egmond aan Zee – Egmond aan Zee
Admiraal de Ruyterweg 1 1931 VE Egmond aan Zee Tel:072-5061252

Spoeddienst

In geval van spoed

Van maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00u: tel. 072-5061252, kies 1 in ons keuzemenu.

Van maandag t/m vrijdag tussen 17.00-08.00u,  in het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedeisende huisartsenzorg die niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag contact opnemen met de Huisartsenpost Alkmaar. Voor de contactinformatie: www.huisartsenpostalkmaar.nl

Het is vaak erg druk op de huisartsenpost. Wij vragen u alleen te bellen met de huisartsenpost in geval van spoed. Als de zorg kan wachten tot de eerstvolgende werkdag, kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Twijfelt u of u direct contact op moet nemen tijdens de avond-, nacht- en weekenduren?

De huisartsenpost is er echt alléén voor spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht en weekend.

Noodsituaties
In een echt levensbedreigende situatie kunt u naast de huisarts ook direct 112 bellen. De mensen achter het landelijke noodnummer kunnen direct alle benodigde hulpdiensten inschakelen, zoals de politie, de brandweer en de ambulance. Niet voor niets geldt: 112 – daar red je levens mee!

EHBO
Niet elk ongeluk is een groot ongeluk. De meeste kleine ongelukjes gebeuren gewoon thuis, op het werk of op het sportveld. Een verstuikte enkel, een snee in een vinger of iemand die zich verslikt, het is zo gebeurd. Iedereen kan helpen, als hij maar weet wat hij moet doen.

Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben al een EHBO-diploma. Ze hebben een cursus gevolgd en een examen gedaan. Zij weten nu hoe ze kunnen voorkomen dat een situatie erger wordt, terwijl de huisarts onderweg is. Ook voor u kan zo’n EHBO-diploma zeer nuttig zijn. Informeer er eens naar bij uw huisarts of kijk op www.ehbo.nl.